Toimitusehdot

VERKKOKAUPPA

SIEVÄ (y-tunnus 3012692-3) myy verkkokaupassa tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta www.sievasti.fi siirtämällä ostettavat tuotteet ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. 

TILAUS JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, mikä toimii samalla kuittina ostoksesta. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilaukset toimitetaan postin kautta. Pienet tilaukset (kortit) lähetämme kirjeenä, jonka hinta on 3,90€. Postipaketin hinta on 5,90 euroa.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Varastosta löytyvät tuotteemme pyrimme lähettämään aina viimeistään tilaustasi seuraavana päivänä, kiire- ja sesonkiaikoina toimitusaika voi olla pidempi. Jos jollain tuotteella on pidempi toimitusaika, on siitä maininta tuotteen tiedoissa. 

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen ja alkuperäisessä pakkauksessa. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen info@sievasti.fi ja liitä palautukseen mukaan alkuperäinen lähetyslista tai seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, palautettava tuote. Palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen palautamme maksun sinulle. Toimitusehtojen mukaisesta palautuksesta ei aiheudu kuluja asiakkaalle.

Huomioithan että noutamaton tilaus ei ole toimitusehtojen mukainen palautus. Noutamattomasta tilauksesta perimme posti- ja käsittelykuluja 11,80€.
Jos olet tilannut yli toimitusvapaan rajan ja palautuksen yhteydessä tilauksen arvo jää tämän alle, lisäämme tilauksellesi normaalin toimituskulun ja vähennämme sen rahapalautuksesta.