Tietosuojaseloste

Tämä on SIEVÄn rekisteri- ja tietosuojaseloste. 

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, miten SIEVÄ kerää, käsittelee ja säilyttää asiakas- ja henkilötietoja. Asiakas hyväksyy tietosuojaselosteessa kuvatut ehdot käyttäessään yrityksemme palveluita ja verkkokauppaamme.

Rekisterin pitäjä

SIEVÄ
info@sievasti.fi
0505401770

Henkilötietojen kerääminen

Kun asioit verkkokaupassamme, selailet verkkosivujamme, tilaat uutiskirjeemme, otat meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta, osallistut järjestämäämme markkinointikampanjaan, kilpailuun tai asiakaskyseleyyn, voimme kerätä sinusta henkilötietoja.

Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta, keräämme sinulta henkilötiedot tilaamiesi tuotteiden toimittamista varten. Tällaisia tietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilauksen summa sekä tilatut tuotteet. 

Käsittelemämme henkilötiedot on tallennettu järjestelmään, joka on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät vain SIEVÄn työntekijät.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana annat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn kun teet tilauksen verkkokaupassamme, tilaat uutiskirjeemme, tai otat meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.

Asiakkaalla on oikeus päästä tarkastelemaan itseään koskevia henkilötietoja sekä oikeus vaatia korjauksia virheellisiin tietoihin. Asiakkaalla on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista niiltä osin kuin se on muun lainsäädännön puitteissa mahdollista. Näissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@sievasti.fi.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Saatamme tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Löydät tietosuojaselosteen uusimman version aina verkkosivuiltamme.